Godord fra OBOS Block Watne

I disse dager legger Lia Maskin & Transport AS siste hånd på et stort eiendomsprosjekt på Bogeråsen i Kongsvinger. Som så ofte før er oppdragsgiveren Obos Block Watne. Prosjektutvikler Stian Svendsen hos den velrenommerte boligleverandøren er strålende fornøyd.

– Det er både hyggelige og dyktige folk hos Lia Maskin & Transport AS. De er til å stole på, og leverer alltid det de lover, roser Stian Svendsen.

Tusen løpemeter granittblokker

Det er et stort og omfattende prosjekt som nå nærmer seg ferdigstillelse på idylliske og naturnære Bogeråsen i Kongsvinger. Ifølge OBOS Block Watne er Bogeråsen «et svært familievennlig område tilrettelagt for aktiviteter hele året. Her finner du gang- og sykkelstier, oppkjørte løypenett på vinterstid og turstier hele året. Skogen ligger like i nærheten, som byr på flotte naturopplevelser for store og små. Bogeråsen har derfor det som skal til for at du skal kunne leve et aktivt og godt liv. Boligfeltet ligger sørvestvendt til i et solrikt og skrånende terreng. Du kan nyte utsikten over Glomma og skogkledde åser rett utenfor ditt eget vindu.»

De 12 leilighetene i Bogeråsen bygges som firemannsboliger fordelt på to etasjer med inngang mellom bygningskroppen. Det gir større avstand mellom de private uteplassene, og prosjektleder Ole Gudmundsen hos Lia Maskin & Transport AS synes prosjektet blir riktig flott.

– Vi har til og med lagt ned tusen løpemeter med store, flotte granittblokker på området, og det er ikke dagligdags på slike prosjekter, forteller Gudmundsen.

Bare siste pynten som gjenstår

Det er nå bare den siste finpussen som gjenstår for Ole Gudmundsen og kollegene hans på det store eiendomsprosjektet på Bogeråsen, som hadde oppstart før jul i 2019.

– Nå er det bare den siste pynten igjen med gressplener og asfaltering. Hvis alt går som det skal, er vi ferdige i løpet av august, sier Gudmundsen, som forteller at Obos Block Watne er en av selskapets største og mest trofaste kunder.

– Vi har jobbet med dem så lenge jeg kan huske. Det er alltid morsomt å få oppdrag fra Obos Block Watne, og vi er glade for at de også setter pris på samarbeidet. Vi strekker oss alltid så langt vi kan for at kundene våre skal bli fornøyde, og vi er bestandig innstilt på å gi det lille ekstra. Fornøyde kunder er viktigere for oss enn at vi får betalt for hver minste detalj.