Ledig stilling hos Lia Maskin & Transport

Lia Maskin & Transport AS er et lokalt entreprenør selskap på Kongsvinger med 20 ansatte og omsetning på ca. 35 mill. Selskapet utfører alle arbeider innen graving, massetransport, drenering, brøyting, rivning, veg, vann og avløp. Vårt mål er og levere kvalitet til riktig pris og innenfor avtalt tid.

Hvem søker vi?

Vi søker erfaren gravemaskinfører med fagbrev, men lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Grunnleggende datakompetanse så man kan håndtere arbeidsoppgaver på PC og nettbrett.

Som gravemaskinfører får du fast ansvar for en av våre gravemaskiner. Arbeidsoppgavene er varierende innen grunnarbeid for bygg, VA-anlegg, bygging av veg etc. Arbeidssted vil være i Glåmdalsdistriktet.

Vi søker fører på en Volvo ECR 235 beltegraver med Makin maskinstyring.

Har du ADK-1 er det positivt, men det er ikke noe krav.

Hvorfor oss?

Her har man muligheter til å være med på store og mellomstore prosjekter fra starten av, og være en del av et godt miljø og innarbeidede rutiner. Vi driver bare lokalt, og har en ny utstyrspark. Selskapet har stabil drift og god ordrereserve.

Arbeidsdagen hos oss er varierende, spennende og inkluderende- det er korte linjer mellom arbeidstakere, ledelse og kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, firmabil, telefongodtgjørelse og pensjons- og forsikringsordninger.

Ønsker du og vite mer om stillingen, ta kontakt med daglig leder, Torgeir Lia på telefon 911 79 515 eller prosjektleder Ole Gudmundsen på telefon 917 42 241.

Søknad med CV sendes post@liamaskin.no og merk e-post med «Maskinfører».