Lia Maskin og Transport

Lia Maskin & Transport har lang erfaring som maskinentreprenør, og med kunden i fokus garanterer vi gode resultater. Våre fagfolk har høy kompetanse og lang erfaring slik at du alltid får det beste mulige resultatet. Ingen oppdrag er for små, ingen for store.

Vi er et lokalt firma på Kongsvinger med 20 års erfaring med graving og transport. LMT ble stiftet i 2010, men historien drar seg tilbake til 2000. Vi kan vel kalles som generalister som utfører det aller meste innen graving og transport, men da med spesialfelt hvor vi har ekstra god kunnskap og kompetanse.  Tilstreber å ha de samme samarbeidspartnere med oss hele veien for å skape en trygghet hos alle. Det er viktig for oss å tilby fleksibilitet, og det er vår styrke. Vi har 15 dyktige medarbeidere med mye kunnskap, og vi har faste samarbeidspartnere og innleide som er med oss på veien.

Vi jobber tett med landmålere, ingeniører innen VA, bygg og elektro, arkitekter og geologer. Det går på tvers av prosjektene våre, og derfor har vi et solid fundament for å skape gode resultater for kunden.

Arbeidsområdet vårt er Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal, Nord-Odal, Grue og Åsnes men vi tar også på oss arbeid utenfor distriktet vårt.

I har kontorlokaler i Mårvegen på Rasta, og ønsker alle kunder velkommen til oss for å gå igjennom prosjekter som ønskes gjennomført.

Vi har offentlige og private kunder- og alle kunder er viktige for oss, og de skal få samme kvalitet levert til rett tid og pris.

Vi består av kvalifiserte medarbeidere, og de aller fleste ansatte hos oss har fagbrev.